Te koop

Betaalbaar & duurzaam wonen aan de Leie

€ 151000
Noordstraat 54, 8930 Menen
71 m²
2 slpks.

Heerlijk vertoeven in Menen

Voel je direct thuis in Residentie Leiekant. Geniet van alle comfort in je nieuwe thuis of trek eropuit en neem deel aan de vele activiteiten en uitnodigende faciliteiten in de nabije omgeving.
De centrale ligging van Residentie de Leiekant II maakt dat je het bruisende centrum, ontspannings- en recreatiemogelijkheden, sport, onderwijs ... vlot bereikt.
Bewoners kunnen hun wagen kwijt onder het gebouw, in zowel gesloten garageboxen als open staanplaatsen. Daarenboven is er ook een fietsenberging voorzien voor alle kopers.

Stijlvolle & tijdloze architectuur

De mooie afwerking en optimale indeling zorgen voor jouw wooncomfort. Bovendien telt elk appartement minstens 1 (ruim) zuid- of westgericht terras.
De kwalitatieve en hoogwaardige afwerking volgens de huidige normen biedt heel wat voordelen in elk appartement. Nu en later. Dankzij het nabijgelegen station en een netwerk aan openbaar vervoer sta je na een drukke werkdag zo aan de kust.

 

Bezoek ons modelappartement

Wens je meer info over Leiekant II? Wil je inspiratie opdoen voor uw toekomstig appartement? Kom vrijblijvend langs in deze prachtige woonappartementen.
Krijg een persoonlijke rondleiding & ontdek alle mogelijkheden en de nieuwste technieken om duurzaam én esthetisch te bouwen.
Ons modelappartement is momenteel uitsluitend te bezoeken op afspraak.