Te koop

Kolonne Kortrijk

€ 695000
Kanonstraat 56, 8500 Kortrijk
220 m²
2 slpks.

Op een exclusieve locatie vlakbij het centrum van Kortrijk verrijst deze moderne Kolonne ... Het smaakvolle design houdt van natuurlijke materialen en brengt binnen en buiten samen in een tijdloze woonstijl. Kom thuis en geniet van elegante klasse, alle luxe & een perfecte balans tussen licht en ruimte.

Meer info: www.kolonne.be

8500 Kortrijk

Kortrijk is gelegen in de Leiestreek, een van de Vlaamse toeristische regio's. Elke zomer worden boottochten op de Leie georganiseerd en ook de parken en de vernieuwde wandel- en fietspromenades langsheen de Leieboorden bieden heel wat recreanten aangename verpozingsmogelijkheden. De geschiedenis, de horecagelegenheden, de musea, maar ook de verkeersvrije winkelstraten en winkelcentra lokken heel wat mensen naar deze stad.

Eigenschappen + Vrij beroep

De exclusieve afwerking & optimale indeling zorgen voor jouw wooncomfort. Bovendien telt elk verdiep minstens 1 ruim terras. Het project bestaat uit 4 bouwlagen, waarvan het gelijkvloers ruimte zal bieden voor een polyvalente ruimte: woon-werk functie. De kwalitatieve en hoogwaardige afwerking volgens de huidige normen biedt heel wat voordelen in Kolonne. Elk verdiep geniet van vloerverwarming. Klaar voor de toekomst...

Architecturaal pareltje

Deze gracieuze Kolonne huisvest een lichtrijke wooneenheid. Het toekomstgerichte concept maakt van dit architecturaal pareltje een uniek woonproject. Een sterk gegeven als inleiding voor de Kanonstraat. Hoe hoger men zich in de woning bevindt, hoe privatiever het programma en hoe opener de ritmering van de gevel. De zij- en achtergevel vormen een combinatie tussen de gezandstraalde terrazostructuren & een vol gevoegde baksteen die ‘ton sur ton’ in elkaar opgaan. De baksteen zorgt tegelijkertijd voor een harmonieus geheel met de rest van het straatbeeld.

Meer info?

Wens je meer info over dit exclusief project? Kom vrijblijvend langs op ons kantoor of bezoek de werf.
Krijg een persoonlijke rondleiding & ontdek alle mogelijkheden en de nieuwste technieken om duurzaam én esthetisch te bouwen.
 

  • www.kolonne.be
  • info@j-estate.be
  • 0472/76.11.57