Te koop

Manilva

€ 299000
Manilva
139 m²
3 slpks.

De eerste fase van deze fantastische residentiële ontwikkeling omvat 33 herenhuizen met 3 en 4 slaapkamers en is gelegen in Manilva, aan de Costa del Sol, Málaga. De tweede fase bestaat uit 16 herenhuizen met 3 en 4 slaapkamers en is gelegen in Urbanización de Bahía de Las Rocas en Manilva, aan de Costa del Sol, Málaga.

Follow your dreams, they know the way

Omgeving

Hier kunt u genieten van het beste & meest spectaculaire verzicht op zee, dat zich uitstrekt tot aan Gibraltar en de Marokkaanse kustlijn met een uitstekend oriëntatie. Prijzen vanaf 299.000 EUR

De Spaanse zon

Costa del Sol (Spaans voor zonnekust) is een 300 km lang gedeelte van de Spaanse kust aan de Middellandse Zee, de zuidkust van de Spaanse landstreek Andalusië tussen Gibraltar en Almería. De costa ligt in de Spaanse provincies Málaga, Cádiz en Granada.

Málaga is de belangrijkste stad aan de kust en vormt ook de scheiding tussen het toeristisch populaire westelijk deel met de badplaatsen Torremolinos, Fuengirola, Marbella, Mijas, Manilva en Estepona en het oostelijk deel met de plaatsen Rincón de la Victoria, Torre del Mar, Vélez-Málaga, Torrox en Nerja.

Klaar om je Spaanse droom waar te maken?

  • Twijfel dan niet langer om ons te contacteren
  • J-Estate bezorgt u een persoonlijke service/begeleiding van A tot Z.
  • Info via 0472/76.11.57 of info@j-estate.be