Te koop

Moeskroen Dakappartement

€ 269000
Rue du Midi 79/9, 7700 Moeskroen

Gelegen in hartje Moeskroen, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum bevindt zich dit prachtig & ruim instapklaar appartement van 125m2. Deze prestatie met uniek zicht is voorzien van alle hedendaags comfort. Ideaal als investering of als eigen gebruik. Mogelijkheid tot brij beroep: aparte gang naar de slaapkamers en bureau. 269.000 EUR

Indeling

De indeling bestaat als volgt: grote inkomhal toegankelijk via de trap & lift op uw “privatief” verdiep (geen directe buren). Lichtrijke woonkamer die gekenmerkt wordt door een gevoel van openheid en ruimte. Praktische indeling van de leefruimtes met eethoek en living in “open space”. Vanuit de living genieten we van een prachtig terras, het panoramisch zicht is een heerlijke troef. Verder treffen we de uitgeruste keuken met alle nodige keukenapparaten, ontbijtcorner met opnieuw heerlijke verzichten op de  omgeving. De grote aansluitende berging is zeker en vast een praktisch aspect. Het appartement werd perfect ingedeeld daar we ook over 3 grote slaapkamer beschikken met ingebouwde kasten. Mogelijkheid tot het inrichten van een polyvalente ruimte indien gewenst. Ruime & moderne badkamer met inloopdouche. Aparte WC.

Eigenschappen + Vrij beroep

Deze topper kijkt uit op de stad Moeskroen met prachtige verzichten.
Appartement op de laatste verdieping van een klassevolle residentie. Mogelijkheid tot het uivoeren van een vrij beroep/ ontvangstruimte.

Deze residentie is in uitstekende staat van onderhoud met tal van praktische mogelijkheden zoals de ruime fietsberging, apart vuilnislokaal met groot binnenplein aan de garages. Toegang tot de bovengrondse garagebox via een elektrische sectionale poort.

Good To Know

INCLUSIEF het appartement:

  • Dubbele privatieve garagebox op het gelijkvloers: 2 wagens!
  • Kleinschalige residentie
  • Geen gemeenschappelijke kosten voor de garage

    Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact en we plannen samen een bezoek!
    Volledig dossier op aanvraag via 0472/76.11.57  of per mail info@j-estate.be