Te koop

Projectgrond Kortrijk

8500 Kortrijk

Projectgrond met vergunning of renovatieproject voor handelsruimte & residentiële ontwikkeling op een boogscheut van de Grote Markt van Kortrijk.
Deze centrale ligging biedt een uitstekende verbinding naar zowel de binnenstad (Winkelcentrum K, Lange Steenstraat, Station, Grote Markt, Schouwburg...) als naar de belangrijkste uitvalswegen.

8500 Kortrijk

Kortrijk is gelegen in de Leiestreek, een van de Vlaamse toeristische regio's. Elke zomer worden boottochten op de Leie georganiseerd en ook de parken en de vernieuwde wandel- en fietspromenades langsheen de Leieboorden bieden heel wat recreanten aangename verpozingsmogelijkheden. De geschiedenis, de horecagelegenheden, de musea, maar ook de verkeersvrije winkelstraten en winkelcentra lokken heel wat mensen naar deze stad.

Faciliteiten

Kortrijk is een historische stad met een rijk cultureel erfgoed. Vandaag telt Kortrijk heel wat beschermde monumenten en gebouwen, waarvan er twee, met name het belfort en het begijnhof, zelfs de titel van Unesco Werelderfgoed dragen. Stad Kortrijk wil zowel haar bewoners als bezoekers een vlotte bereikbaarheid garanderen en beschikt over een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer. Op wandelafstand/fietsafstand van het station alsook in de nabije omgeving van de belangrijkste verbindingswegen.

  • 1 handelsruimte
  • 3 appartementen
    • 2 appartementen van 118m²
    • 1 appartement van 108m²
  • Renovatie grotendeels aan 6%
  • DOSSIER & PRIJS OP AANVRAAG